Löpning


"Haft ett bra stöd av Andreas under hela coachperioden. Han har varit lyhörd i vår kommunikation och snabbt ändrat i löpprogrammet när mina förutsättningar ändrats vid t.ex sjukdom."
Niklas, triathlet - IronMan

"Jag började med ett åtta veckor långt program för att orka jogga en mil. Det var jobbigt att springa i uppförsbackar men väldigt nyttigt! Efter fem veckor fixade jag EN MIL. Det var inte så krångligt som jag trodde. Tack!"
Sofie, motionär

"Tack för allt under den här tiden, för ditt stöd och ditt engagemang!"
Anna, SM-Guld, 800m, K45


TRÄNINGSPROGRAMVarför ett träningsprogram?
Det enkla svaret är att du kommer att bli en bättre löpare. Sannolikt bättre än utan program.
Det lite längre svaret är att du slipper göra nybörjarens misstag, den ambitiöses misstag eller träningsnördens misstag. Och att du blir en bättre löpare.

Mål
Det är helt upp till dig själv att sätta ett mål. Mitt mål är att hjälpa dig dit.
Jag gör program för kortare och längre distanser. Program för att starta rörelse och aktivitet i livet eller program för att nå ett specifikt tidsmål.

Löpträning
Jag bygger ditt program så att du får kontinuitet, progression och variation. Allt för att du ska utvecklas och samtidigt minska riskerna för överbelastning. 

Ditt träningsprogram
Beroende på dina förutsättningar och ditt mål kan ett träningsschema omfatta allt från två tre löppass i veckan till kanske fem sex pass. Dessutom kan du göra några enkla test under vägen för att mäta din utveckling.

PRODUKTER


Nybörjare
Träningsprogram för en fast period om 12 veckor.
Innebär en perfekt träningsstart för att komma igång och göra löpningen till en bra rutin. Kanske för att klara av ditt första motionslopp! 3 pass per vecka.
250 kr

Motionär
Träningsprogram för att variera löpningen eller som en förberedelse inför ett motionslopp.
Kontakt några gånger för utvärdering och eventuell korrigering. 3 till 4 pass per vecka.
150 kr/månad

Rutinerad
Träningsprogram som en förberedelse inför en tävling med ett uttalat tidsmål.
Förutsätter träningsvana med en regelbundenhet av minst tre löppass per vecka.
Kontakt för utvärdering och eventuell korrigering.
Mellan 3 och 6 pass per vecka, beror på övrig träning, tex inför triathlon.
250 kr/månad

Löpanalys
Analys av löpteknik inkl filmning, gemensamt träningspass med återkoppling eller instruktion av löpteknik och övningar.
Ger en utmärkt dos teknik och påbyggnad för löparen som vill bli snabbare eller uthålligare. Handlar inte om att lära sig en helt ny löpstil utan istället om mindre korrigeringar som ökar effektivitet, snabbhet eller bidrar till ett skonsammare löpsteg.
450 kr - en person/timme
750 kr - parvis/timme

Styrketräning
Löpspecifik styrketräning som följer ditt träningsprogram. Syftet är att öka din prestation och att minska risken för skador.
100 kr/månad

NYHET! Löpning & styrka
Ser du löpningen som en del i att vara i rörelse samtidigt som du vill utveckla din styrka och funktionalitet? Beroende på dina önskemål får du ett program som ger bättre kondition och ökad helkroppsstyrka. Passar för alla som vill komma i form igen efter några år utan rörelse, för de som vill öka sin kropps hållfasthet och för dom som bara vill bli bättre tränade helt enkelt. Programmen är tidseffektiva, löppassen är kortare och dessutom krävs ingen speciell utrustning för att träningen ska kunna utföras överallt.
Nivån anpassas efter dina önskemål.
250 kr/månad

NYHET! Löpning & styrka - Sommar 2018
Ett program som liknar Löpning & styrka men som än mer fokuserar på korta effektiva helkroppspass. Träningspassen har löpinslag men därtill övningar för ökad styrka, smidighet och uthållighet. Programmet täcker två månader och kräver ingen utrustning. Passar perfekt för att hålla kroppen i rörelse under goa sommardagar hemma eller när du är på resande fot.
Två nivåer: Storstrut (tre till fyra pass/vecka) och Magnum (fyra till fem pass/vecka)
500 kr

Regelbunden kontakt
Önskar du regelbunden kontakt för att stämma av dina framsteg, för att diskutera upplägg eller vill ha möjligheten att hela tiden anpassa och ändra i ett pågående program så bokar vi det - passar både för nybörjare och mer erfarna löpare.
150 kr/månad

Företag
Kontaka mig angående önskemål och prisuppgift.