Löpträning & träningsprogramVarför ett träningsprogram?
Det enkla svaret är att jag som din löpcoach ska hjälpa dig att bli en bättre löpare. Sannolikt bättre än utan program.
Det lite längre svaret är att jag arbetar för att du ska slippa göra nybörjarens misstag, den ambitiöses misstag eller träningsnördens misstag. Och att du ska utvecklas som löpare.

Mål
Det är helt upp till dig själv att sätta ett mål. Mitt mål som din löpcoach är att hjälpa dig dit.
Jag gör program för kortare och längre distanser. Program för att starta och fortsätta rörelse och aktivitet i livet eller program för att nå ett specifikt mål.

Löpträning
Som din löpcoach bygger jag ditt program så att du får kontinuitet, progression och variation. Allt för att du ska utvecklas och samtidigt minska riskerna för överbelastning. 

Ditt träningsprogram
Beroende på dina förutsättningar och ditt mål kan ett träningsschema omfatta allt från två tre löppass i veckan till kanske fem sex pass. Dessutom kan du göra några enkla test under vägen för att mäta din utveckling.TIDIGARE KUNDER HAR UTTRYCKT

"Haft ett bra stöd av Andreas under hela coachperioden. Han har varit lyhörd i vår kommunikation och snabbt ändrat i löpprogrammet när mina förutsättningar ändrats vid t.ex sjukdom."
Niklas, triathlet - IronMan

"Jag började med ett åtta veckor långt program för att orka jogga en mil. Det var jobbigt att springa i uppförsbackar men väldigt nyttigt! Efter fem veckor fixade jag EN MIL. Det var inte så krångligt som jag trodde. Tack!"
Sofie, motionär

"Tack för allt under den här tiden, för ditt stöd och ditt engagemang!"
Anna, SM-Guld 800m, K45


TRÄNINGSPROGRAM

Nybörjare
BLI EN LÖPARE. Träningsprogram för en fast period om fyra månader.
Innebär en perfekt träningsstart för att komma igång och göra löpningen till en bra rutin. Kanske för att klara av ditt första motionslopp! 3 pass per vecka.
250 kr

Motionär
UTVECKLA DIN LÖPNING. Träningsprogram för att variera löpningen eller som en förberedelse inför ett motionslopp.
Kontakt någon gång för utvärdering och eventuell korrigering. 3 till 4 pass per vecka.
150 kr/månad

Rutinerad
TA DIN LÖPNING TILL NÄSTA NIVÅ. Träningsprogram som en förberedelse inför en tävling med ett tidsmål eller inför en längre tävling, tex maraton eller ultra.
Förutsätter oftast träningsvana med en regelbundenhet av helst tre löppass per vecka eller annan regelbunden konditionsträning.
Kontakt för utvärdering och eventuell korrigering.
Mellan 3 och 6 pass per vecka, beror på övrig träning, tex inför triathlon.
250 kr/månad

Löpanalys
Analys av löpteknik inkl filmning, gemensamt träningspass med återkoppling eller instruktion av löpteknik och övningar.
Ger en utmärkt dos teknik och påbyggnad för löparen som vill bli snabbare eller uthålligare. Handlar inte om att lära sig en helt ny löpstil utan istället om mindre korrigeringar som ökar effektivitet, snabbhet eller bidrar till ett skonsammare löpsteg.
450 kr - en person/timme
800 kr - parvis/timme
Pris och innehåll enligt överenskommelse om fler än två personer.

Styrketräning
Löpspecifik styrketräning som följer ditt träningsprogram. Syftet är att öka din prestation och att minska risken för skador.
100 kr/månad

Regelbunden kontakt
Önskar du regelbunden kontakt för att stämma av dina framsteg, för att diskutera upplägg eller vill ha möjligheten att hela tiden anpassa och ändra i ett pågående program så bokar vi det - passar både för nybörjare och mer erfarna löpare.
150 kr/månad

Företag
Kontaka mig angående önskemål och prisuppgift.