OM

Nilssons Löpning erbjuder löpcoaching och föreläsningar. Jag är leg sjuksköterska, specialiserad i anestesisjukvård och jobbar kliniskt som anestesisjuksköterska. Jag är också medicine doktor inom anestesiologi och forskar på metoder och läkemedelsval för avslappning och smärtlindring. Därtill arbetar jag som adjungerad lektor på Medicinska fakulteten, Linköpings universitet, med utbildning av anestesisjuksköterskor och med fördjupningsutbildning av erfarna anestesisjuksköterskor. Med utgångspunkt i min vardag så föreläser jag regelbundet om metoder för ändamålsenlig sedering och smärtlindring vid undersökningar och behandlingar. Framför allt har jag arbetat med metoder för sedering som styrs av patienten själv, patientstyrd procedursedering. 

Sedan många år är jag också en hängiven löpare. Eller snarare konditionsidrottare eftersom jag också simmar och cyklar. Framför allt sammansatt i triathlon. Under året blir det några stadslopp på 5 eller 10 km, någon halvmara och några triathlon - allra helst IronMan, hel eller halv.

Jag är diplomerad löpcoach och har bland annat läst Idrottsfysiologi 7.5 hp och följer kontinuerligt nyheter inom löping och triathlon. Jag arbetar med träningsprogram för löpare och med löpanalys och instruktion av löpteknik. Till skillnad från gratis träningsprogram du kan hitta på nätet anpassar jag ett träningsupplägg efter dina förutsättning och framför allt efter dina önskemål. Det finns olika vägar för utveckling och tillsammans hjälps vi åt att hitta din väg!

Vill du träna löpning i peppande gemenskap kan du delta i Bankekinds löpargrupp som jag leder. ALLA är välkomna!