Nyheter

 Erbjudande: Salming running

Nilssons Vetenskap Löpning har inlett ett samarbete med Salming Running.

Salming Running erbjuder sedan 2013 en intressant produktserie skor och kläder som uttrycker löpglädje, rörelsefrihet och bästa funktionalitet. Färgval och design markerar en egen identitet. Alla skor fokuserar på naturlig rörelse och tillför äkta löpglädje vare sig man söker en lättare eller med supportande modell.

Samarbetet mellan Nilssons Vetenskap och Salming innebär att alla kunder som bokar ett längre träningsprogram, ett gemensamt träningspass med återkoppling, en löpanalys eller en teknikinstruktion får en Salming neck warmer samt ges möjligheten att handla valfria produkter ur årets kollektion Salmingprylar med 15 % rabatt. Rabatten gäller hela mars och neck warmern så länge lagret räcker.
 

Kommentera gärna: