LÖPARGRUPP BANKEKIND

LÖPARGRUPPEN I BANKEKIND vänder sig till dig som vill träna löpning tillsammans med andra. Om du är nybörjare eller mer erfaren spelar ingen roll. Om du tar det lugnt eller springer snabbt som vinden har ingen betydelse. Kan du omväxlande gå och jogga så kan du definitivt delta.

Du guidas genom olika typer av intervallpass som innebär att du förbättrar din snabbhet, styrka och uthållighet. Dessa pass upplevs ibland svåra att få till på egen hand, därför betar vi av dom i grupp.

Passen inleds med en kortare genomgång om hur man anpassar träningen efter det egna önskemålet. Vi håller ihop gruppen inom samma område för ökad gemenskap och för att kunna peppa varandra. Du instrueras där det behövs eller där det önskas.

SILVERPAKETET

400 kr

Deltagande i löpargruppen under VT 2020
10 tillfällen med instruerad löpträning i grupp
Beskrivning av varje pass via mejl för egen
förberedelse. Genomgång av löpteknik och löptekniska övningar inleder löppasset.
Anmäl dig genom att skicka ett mejl till nilssonslopning@gmail.com märkt med SILVERPAKETET.

GULDPAKETET

750 kr

Deltagande i Löpargruppen + löpstyrka
Förutom deltagande i löpgruppen får du ett 12 veckor långt program för styrketräning. Programmet syftar till att ge hela kroppen stabilitet och rörlighet för att du ska utvecklas som löpare. Eller bli en starkare löpare. Styrkan fokuserar på ben, mage och rygg.
 
Anmäl dig genom att skicka ett mejl till nilssonslopning@gmail.com märkt med GULDPAKETET.

VÅRTERMINEN 2020

START MÅNDAG 2/3 KL. 19:30
SAMLING VID BANKEKINDSKOLAN


10 träningspass under vecka 10 till 19.

Passet pågår drygt en timme inklusive uppvärmning.

OBS! Reflexväst är obligatorisk vid skymning/mörker.


Under vårterminen kommer konditionsträning och löpstyrka att vara i fokus. Löppassen kommer som vanligt ha olika karaktär och kombineras med teknikövningar för att ge dig god förberedelse inför vårens och sommarens löppass och motionslopp. Naturligtvis behöver du inte alls ha inplanerade löptävlingar för att delta - att vilja springa för att bli trött är skäl nog! 

LÖPARGRUPPEN HÖSTTERMINEN 2019